2015. szeptember 15., kedd

15. 09. 2015.


Tegnap Gyuri elegge kiakadt, eddig meg ilyen nem fordult elö, miota itt vagyok kint vele. Azt mondta elege van es utal mindenkit. Csak mert most ilyen nagyon nehez nekünk...A fönököm tegnap közölte hogy mar megint egesz heten MINDENNAP 13 ORAT kell dolgoznom, ami azt jelenti hogy hosszu-hosszu orakat itt rohadok az irodaban az eletemböl, nem is egeszseges, ennyi ülestöl megbetegszem mar, komolyan, semmi idöm elmenni edzeni, vagy Gyurival kimenni a palyara, amire pedig nagy szüksege lenne, a meccseire se tudok elmenni vasarnaponkent meg semmi...Joforman csak akkor talalkozunk, amikor lefekszünk aludni. Tehat emiatt akadt ki. Pedig en ugy gondolom, csak az eleje lesz ilyen...Tul kell valahogy elnünk. Aztan minden jobb lesz. Meg ennyi munkaert mar jo sok penzt kell hogy kapjak ho vegen. Rank fer, mert a lakas meg midnig üres. Meg most mar a hütö is az, befaltam az összes sütit, amit anya küldött Magyarorszagrol, es meg takarom sincsen.
Ha Gyurival nem lennenk ennyire oda egymasert, akkor fogalmam sincs mi lenne. Depresszio vagy mittudomen. De meg igy is azt merem mondani, hogy boldog vagyok. Es nagyreszt ömiatta.
Boldogsagomat mar leginkabb az fokozna, ha jarhatnek edzeni vegre! Aztan meg az, ha lenne penzem rendelni Magyarorszagrol mandulalisztet, kokuszlisztet, utifümaghejat meg sok-sok egeszseges alapanyagot. De hat mindent csak szepen lassan ! Ez a honap mar csak ilyen.
Pedig amugy itt 10 napon belül akkora bulik lesznek, hogy ajajj, kezdödik az Oktoberfest! Utalom a sört (ezt ebben az orszagban ki nem ejtenem a szamon) de lesz csomo vidampark, tüzijatek meg minden.
Kell nekünk egy kisallat, azt beszeltük, hogy meg butorok nelkul eleg nehez lenne, meg hogy sose vagyunk itthon, de most lenne ra a leginkabb szüksegünk, mert legalabb felviditana minket.

 KELL EGY KISVIZSLA NEKÜNK !!!! :)

Gyurival egyszerüen IMADJUK az erdöt. Amig ott laktunk Westerngrundban többször is elmentünk setalgatni, full rozoga vadaszlesekre masztunk fel, rokalyukakat kerestünk, meg lattunk egy csomo rokat. Meg itt amugy eleg sok az özike. Nem igazan szeretem a csöndet, söt, ki nem allhatom, de az erdö csöndje mas. Komolyan mondom, annal nincs jobb. Öregebb koromban szeretnek az erdö közepen lakni egy nagyon szep fullos, oriasi verandas hazban. Gyuri is pont ezt szeretne, szoval tegnap megbeszeltük, hogy igy is lesz, es ö a Guthi-erdö közepen szeretne lakni majd. Az közel van a szülöhelyehez. Tele van szepseges szarvasokkal, szoval semmi kifogasom ellene. Mint valami hatevest, tiszta nagy örömmel tölt el, ha megpillantok egy özet vagy szarvast. Hat igen, ez nem fog elmulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése